Neçirvan Barzani’den suikast girişiminden kurtulan KDP yetkilisine geçmiş olsun telefonu

Neçirvan Barzani, geçmiş olsun dileklerini iletmek için Kelar'de yaşanan suikast girişiminden kıl payı kurtulan Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) yetkilisi Ekrem Salih ile telefonda görüştü.

Neçirvan Barzani’den suikast girişiminden kurtulan KDP yetkilisine geçmiş olsun telefonu

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, geçmiş olsun dileklerini iletmek için Kelar'de yaşanan suikast girişiminden kıl payı kurtulan Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) yetkilisi Ekrem Salih ile telefonda görüştü.

Kürdistan Bölgesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Neçirvan Barzani, dün Kelar'deki evinin önünde düzenlenen suikast girişiminden sağ kurtulan KDP'nin Germiyan Şubesi Başkanı Ekrem Salih'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Neçirvan Barzani'nin telefon görüşmesinde, terör saldırısını ve her türlü siyasi terör girişimini kınadığı belirtilen açıklamada, "Neçirvan Barzani, kendisine (Ekrem Salih) ve yaralı arkadaşlarına acil şifalar diledi. Ayrıca terör girişiminin faillerinin bulunarak adalet önüne çıkarılması için ilgili tarafların olayı araştırdığını vurguladı." ifadeleri kullanıldı.

Erem Salih ise telefon ve ilgisinden dolayı Neçirvan Barzani'ye teşekkür etti.