Başbakan Barzani'den bayram mesajı

Başbakan Barzani'den bayram mesajı

Başbakan Neçirvan Barzani, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, Kürdistan ve tüm dünya Müslümanlarının bayramını kutlayarak, Kürdistan halkının tüm meşru haklarına kavuşmasını diledi.

Başbakan Neçirvan Barzani, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında “Başta ölümsüz şehitlerin aileleri olmak üzere, yiğit ve fedakar Peşmergeler, Kürdistan ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin bayramını kutlayarak, herkese mutluluk ve huzur diliyorum” dedi. 

Başbakan Neçirvan Barzani, mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Kürdistan halkının huzur ve güvenlik içinde yaşaması için kan döken şehitlerimizin anıları önünde bu bayram vesilesiyle saygıyla eğiliyorum.

Bu yiğitlerimizin ödediği bedeller sayesinde daha güçlü bir geleceğe adım atmaktayız.”   Mesajında Ramazan Bayramı’nın, dini ve toplumsal olduğu kadar barış, kardeşlik, dayanışma, saygı ve birlikte yaşam bayramı olmasını da dileyen Başbakan, tüm sorunların birlik ve beraberlik temelinde aşılmasını umut ederek, Kürdistan halkının tüm meşru haklarını elde etmesini dilediğini kaydetti.