Gözaltına alınan HDP'li Gergerlioğlu hastaneye kaldırıldı

Ankara'daki evinde gözaltına alınan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, adliyedeki işlemleri sırasında rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Oğlu Salih Gergerlioğlu, babasına anjiyo yapılacağını duyurdu.

Gözaltına alınan HDP'li Gergerlioğlu hastaneye kaldırıldı
Milletvekilliği düşürüldükten sonra önce TBMM'de, sonra da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Merkezi'nde adalet nöbeti tutan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle kendisine teslim olması için tanınan 10 günlük süre dolunca evine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.
 
Gergerlioğlu'nun gözaltına alındığını oğlu Salih Gergerlioğlu Twitter hesabından "Babamı almaya geldiler" mesajıyla duyurdu. Salih Gergerlioğlu ikinci bir mesajında "Aynı rezalet tekrarlandı. Ayakkabılarını giymesine müsaade etmeden yaka paça çıkardılar. Zorbalığın fotoğrafı" diyerek, babasının eşyalarının fotoğrafını paylaştı.
 
"Anjiyo olacak"
 
Evinde gözaltına alındıktan sonra adliyeye götürülen Gergerlioğlu, buradaki işlemleri sırasında rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dede, "Bize bilgi vermiyorlar. Öğrenmeye çalışıyoruz, nerde ve nasıl olduğunu" dedi. Gergerlioğlu'nun oğlu Salih Gergerlioğlu da "Babam hastanede. Kalp ve göğüs ağrısından dolayı anjiyo olacak" mesajını Twitter'dan paylaştı.