Kulis - Aziz Yıldırım'a teklif: 'Gel yol göster Amedspor Barcelona olsun'

Trendyol 1. Lig'e yükselmesi neredeyse kesinleşen Aziz Yıldırım'un gelecekteki sorumlulukları da büyüyecek. Kulislerde, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Amedspor için devreye gireceği yönünde iddialar dolaşıyor.

Kulis - Aziz Yıldırım'a teklif: 'Gel yol göster Amedspor Barcelona olsun'

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluğu büyük oranda garantileyen Diyarbakır temsilcisi Amedspor hakkında çok önemli kulis haberleri dolaşıyor.

İş insanları destek verecek

Kürtlerin yaşadığı her yerde taraftarı olan Amedspor'un kalıcı başarılara imza atması için güçlü bir kurumsal yapıya ve ekonomik desteğe ihtiyacı olacak.

AmidaHaber’in haberine göre, Diyarbakır dışında yaşayan iş insanlarının da kulübe destek vermesi bekleniyor.

Önümüzdeki haftadan itibaren Amedspor'un Süper Lig yürüyüşünde yardım edebilecek herkesin kapısı tek tek çalınacak. Tek tek yardım istenecek.

Aziz Yıldırım destek sözü verdi mi?

Geçmişte Diyarbakırspor'a önemli destekler sağlayan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın da Amedspor'a destek sözü verdiği kulislerde konuşuluyor.

Fotospor ise Diyarbakırlı Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe başkanı olduğu dönemde Diyarbakırspor'a yardım ettiği gibi şimdi de Amedspor'a yardım etmeye hazır olduğunu ilettiğini yazdı.

İddialara göre şehrin önde gelenleri Aziz Yıldırım'a Amedspor'un başkanlığını da önerecek.

Yıldırım’a, “Gel bize yol göster. Fenerbahçe'yi dünya takımı yaptın, Amedspor’da Türkiye'nin Barcelona'sı olsun” denileceği konuşuluyor.

Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin scout ekibini oluşturan ve aynı zamanda Yıldırım tarafından Diyarbakırspor'a kiralık gönderilen Kemalattin Şentürk ve Saffet Akbaş'ın scoutinglerini Amedspor'un hizmetine sunacakları belirtildi.

“Bazıları Amedspor'u siyasi amaçları için kullanmak istiyordu”

Fotospor’a göre Aziz Yıldırım'ın böyle bir teklife olumlu cevap vermesi beklenmiyor.

Iğdırspor maçında trübünlerde marş okunduğunda seyircilerin ayağa kalkmasını yorumlayan Aziz Yıldırım’ın "Bazıları Amedspor'u siyasi amaçları için kullanmak istiyordu ancak Diyarbakırlılar en güzel cevabı verdi" yorumunu yaptığı aktarıldı.

Aziz Yıldırım'ın maddi-manevi destek sözü vereceği zaten biliniyor.