Isparta'da 42 saattir elektrik yok!

Isparta'da elektriğin 42 saatten fazla süredir olmadığı kaydedilirken Valilik'ten yapılan açıklamada, ekiplerin enerji akışının sağlanması için sahada gerekli çalışmaları yaptığı belirtildi.

Isparta'da 42 saattir elektrik yok!

Isparta'nın Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent ve Sütçüler ilçeleri ve bu merkezlere bağlı köy, mahalle ve beldeler başta olmak üzere, Isparta'nın yüzde 90’ı meydana gelen arızalar nedeniyle elektriksiz kaldı.

Kesinti 42’tan fazla saattir sürerken Isparta Valiliği, konuya ilişkin açıklamada bulunarak bilgi verdi.

Açıklamada, "Yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili olarak arızaların giderilerek enerji akışının sağlanması için ekiplerce sahada gerekli çalışmalar yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Isparta Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, meydana gelen yoğun kar yağışına karşı yollarda önlemlerin alındığı ifade edildi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Önder Cesur da yaptığı açıklamada “Isparta’nın %90’ında 36 saattir elektrik yok, hala %60’ında yok! Kriz yönetim mrk bilgisine göre 130 kişi var çalışan. Enerji Bakanı telefona çıkmıyor. AK Partili Beceriksiz Isparta Belediyesi, 30cm karda boğuldu. Meclise taşıdık, yetkilileri çözüme yoksa istifaya davet ediyoruz” dedi.