Maraş depremi kâhininden yeni iddia: Şartlar aynı

Astroloji verilerinden yola çıkarak Maraş'taki depremi 3 gün önceden duyuran Frank Hoogerbeets, son yayınında enteresan veriler sundu. Hoogerbeets yıldız haritasında gezegen konumlarının, Sumatra'yı vuran 8,6 büyüklüğündeki depremle aynı olduğunu öne sürdü.

Maraş depremi kâhininden yeni iddia: Şartlar aynı

6 Şubat'ta meydana gelen Maraş merkezli depremleri 3 gün önceden duyuran ve adı bir anda “deprem kâhini” diye çıkan Frank Hoogerbeets son yayınında yine önemli iddialarda bulundu bulundu.

Yıldız haritasının durumundan yola çıkarak çeşitli tahminlerde bulunan Hoogerbeets temmuz ve ağustos aylarında meydana gelmesi muhtemel felaketlere dikkat çekti.

3 Temmuz itibariyle Merkür-Venüs-Neptün ve sonrasında Venüs-Merkür-Neptün diziliminin yaşandığına dikkat çeken Hoogerbeets, "Bu kritik geometri olabilir. Genellikle bu dizilim Uranüs ile birlikte olduğunda, ocak ve mayıs aylarında gördümüz gibi çok daha kritiktir. Bunu sırasıyla 7,6 ve 7,7 depremleri takip etti. Bu sefer öyle olacağını sanmıyorum. Ama aynı zamanda yüksek bir Ay zirvesi görüyoruz. Dünya, Mars-Satürn çizgisine yaklaşırken durum giderek daha kritik olacak" dedi.

Takipçileriyle gezegenlerin son durumunu paylaşan deprem kâhini, Merkür, Güneş ve Dünya'nın, aynı zamanda Venüs, Dünya ve Uranüs'ün dik açıda bulunduğuna dikkat çekti. Bu sırada Ay'ın da Mars ve Satürn ile kritik açılar oluşturacağına vurgu yapan Frank Hoogerbeets şöyle konuştu:

Sumatra depremiyle aynı açı

Mars ve Satürn ile dik açılarla kavuşmalar oluyor. Bu süre kısaldıkça daha da kritik hale gelecektir. Ay'ın Mars-Satürn'le kavuşum veya dik açı oluşturmasının ardından 7 ya da 8 büyüklüğünde bir deprem yaşayabiliriz. Temmuz ayı gerçekten kritik olacak. Zira ağustos ayında durum Neptün'ün de katılmasıyla daha da karmaşıklaşacak. Çünkü Neptün Mars'a karışırsa rahatlıkla 8,5 şiddetinde bir deprem yaşayabiliriz.

Size iki örnek göstereceğim. 11 yıl oldu. 2012'de çok benzer geometriye sahip iki örneğimiz var. İlkinde, Nisan 2012'de Dünya neredeyse Mars ve Neptün arasındaydı. Ve Ay, 9 Nisan 2012'de Mars ve Neptün ile dik açı yapıyordu. İki gün sonra (11 Nisan 2012) Endonezya-Sumatra kıyılarında 8,6 büyüklüğünde zirve yapan peşpeşe iki deprem meydana geldi. Gezegensel kavuşumlar yoktu. Gerçekten de bu, Ay geometrisiydi.

Alaska kıyılarını 7,8'le vurdu

Benzer şekilde, 6 ay sonra, Ekim 2012'de Dünya neredeyse Mars ve Jüpiter arasındaydı. 25 Ekim'den 3 gün sonra Ay, Mars-Jüpiter'le dik açı yaptıktan sonra Alaska güneyinde, Kanada kıyılarında 7,8 büyüklüğünde bir deprem oldu. Ay geometrisi kritik bir veri olabilir. Hafife alınmamalıdır.

Ay, Mars ve Satürn ile benzer geometriye sahip olacağız. Daha sonra ise Mars ve Neptün ile... Bunu aklımızda tutmamız gerekiyor. Ay geometrisi önümüzdeki iki ay içerisinde (Temmuz-Ağustos) kritik olacak.