Öldürülen 'Ramazan Hoca'yı hedef gösteren Hüseyin Çevik'ten pişkin savunma!

'Ramazan Hoca'yı hedef gösterdiği iddia edilen Hüseyin Çevik, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Çevik, “’İslama aykırı fikirleri var' dedim. Yoksa banane. 'Gidin dövün' falan… Niye böyle bir şey konuşayım ben” sözleriyle kendini savunmaya çalıştı.

Öldürülen 'Ramazan Hoca'yı hedef gösteren Hüseyin Çevik'ten pişkin savunma!

“Diyarbakırlı Ramazan Hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin, 31 Ocak’ta İstanbul’da işlettiği çay ocağında uğradığı bıçaklı saldırıda öldürüldü.

Cinayetin ardından sosyal medyada TikTok fenomeni olan Hüseyin Çevik’in Ramazan Hoca’yı hedef gösterdiği iddia edilmişti.

“YER6” adlı YouTube kanalı, Ramazan Hoca ile bir süre önce bir kaç bölümlük bir söyleşi yaparak yayınlamıştı.

Hüseyin Çevik'in bu videoların ardından kendisine ait YouTube kanalı üzerinden "YER6 KANALI NEYİN PEŞİNDE! DİYARBAKIRLI RAMAZAN TEHLİKESİ! Hüseyin ÇEVİK" başlıklı videosunda Ramazan Hoca'yı hedef aldığı görülmüştü.

Hüseyin Çevik videolarında Diyarbakırlı Ramazan Hoca için “vahabi”, “biatçı”, “bozuk adam” gibi ifadeler kullanıyordu.

Çevik söz konusu tartışmalara çektiği yeni bir video ile yanıt verdi.

Çevik “Ben ne hedef göstereceğim ya! Ben ‘Bakın böyle böyle sıkıntılı fikirleri var. İslam’a aykırı fikirleri var’ dedim. Yoksa banane. ‘Gidin dövün’ falan niye böyle bir şey konuşayım ben. Ben dövmeye bile karşıyken niye azmettirici olayım niye tetikçi olayım. TikTok’taki, Instagram’daki, YouTube’daki kendini bilmezler bizi yargılamaya çalışıyor” ifadelerini