Suudi Al-İttihad Başkanı Erbil’e hayran kaldı

Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad Başkanı Anmar Al-Haili, Kürdistan Bölgesi’nde çok sıcak karşılandıklarını belirterek, başkent Erbil hakkında “Böyle güzel bir kentiniz olduğu için gıpta ediyorum” dedi.

Suudi Al-İttihad Başkanı Erbil’e hayran kaldı

Asya Şampiyonlar Ligi’nde Irak’ın Al-Quwa Al-Jawiya takımı bugün oynanacak karşılaşma için Erbil’de bulunan Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad heyeti dün Başbakan Mesrur Barzani tarafından kabul edildi.

Al-İttihad Kulübü Başkanı Anmar Al-Haili, görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, davet için Başbakan Barzani’ye teşekkür etti.

Erbil’de çok sıcak ve kardeşçe karşılandıklarını belirten Al-Haili, maç için hazır olduklarını söyledi.

Al-Haili, “Buraya geldiğimizde ilk andan itibaren gösterilen ilgiden dolayı hayrete düştük. Güzel atmosferiyle bu güzel şehrinize gıpta ile bakıyoruz. Herkes bizi çok iyi karşıladı ve buranın insanları bizim dostlarımız” dedi.

Kadrosunda Karim Benzema, N’Golo Kante, Fabinho ve Jota gibi önemli isimleri bulunduran Al-Ittihad, bugün Asya Şampiyonlar Ligi dördüncü maçında Irak’ın Al-Quwa Al-Jawiya takımı ile Erbil’deki Franso Hariri Stadyumu’nda karşılaşacak.

Saat 15:00’te başlayacak olan müsabakayı Ummanlı hakem Ahmed Ebubekir yönetecek.