Batman'da DEM Parti'den HÜDA PAR'lı adayla fotoğrafa inceleme

DEM Parti Batman İl Örgütü, Batman belediyesi eşbaşkan adayı Mehdi Öztüzün ile HÜDA PAR adayı Serkan Ramanlı’nın birlikte maç izlediği görüntüler hakkında “Söz konusu durum, partimizin ilgili kurullarınca incelenmekte olup, geniş değerlendirme daha sonra yapılacaktır. Halkımıza saygıyla duyurulur” açıklamasını yaptı

Batman'da DEM Parti'den HÜDA PAR'lı adayla fotoğrafa inceleme

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) adayı Serkan Ramanlı dün Batman Petrolspor ile Anadolu Üniversitesispor arasındaki maçı statta izlediği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Ramanlı, “Tribünler farklı renkleriyle güzeldirler. Kardeşliğin diğer adıdır tribün. Yarasasıyla, Vikingiyle her rengiyle bizimdir tribünler. Galibiyetler, mağlubiyetler gelir geçer, baki kalan kardeşliğimizdir azizler” notunu düşmüştü.

Görüntülerde Ramanlı’nın yanında Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Batman beldiye eşbaşkan adayı Mehdi Öztüzün’unda durduğu görülmüştü.

DEM Parti Batman İl Örgütü’nün sosyal medya hesabından bu karelerle ilgili açıklama yapıldı.

“Yurtsever Batman halkına” notuyla yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Başta kentimiz olmak üzere, Kurdistan'da halkımıza karşı suç işlemiş, büyük acılar yaşatmış yapılarla bir araya gelmemiz mümkün değildir!! Parti politikamız ve ideolojik hattımızla düşmanca tavır sergilemiş bu yapılarla mesafemiz çok net ve bellidir. Dün bir futbol karşılaşmasında yaşanan durum, halkımızda ve değerli ailelerimizde büyük bir tepkiye ve infiale neden olmuştur. Öncelikle tüm halkımızı ve değer ailelerimizi yaşananlar karşısında sükûnete çağırıyoruz. Söz konusu durum, partimizin ilgili kurullarınca incelenmekte olup, geniş değerlendirme daha sonra yapılacaktır. Halkımıza saygıyla duyurulur.”