Erdoğan: ‘2023 seçimleri tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır'

Erdoğan 2023 seçimleri ile ilgili "Önümüzde 2023 seçimleri var. Elbette her seçim önemlidir. 2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır." dedi.

Erdoğan: ‘2023 seçimleri tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır'
Erdoğan 2023 seçimleri ile ilgili "Önümüzde 2023 seçimleri var. Elbette her seçim önemlidir. 2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır." dedi.
 
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK  Parti'nin yılın 365 gününü, günün 24 saatini milletin hizmetine adayan bir parti  olduğunu belirterek, şunları söyledi:
 
"Dolayısıyla AK Parti yöneticisi, her gün, her an milletimizle  birlikte olan kişidir. Bu ülkede tatlı su demokratları vardır. Demokratlıkları  zoru görene kadardır. Bu ülkede bir de tatlı su siyasetçileri vardır. Onların da  yüzleri seçimden seçime görülür. Biz, şartlar ne olursa olsun milli iradeye  bağlılığımızı, milletimize olan hizmetkarlığımızı sürdüren bir kadroyuz. Partimiz  kapatma dahil pek çok tehditle yüzleşirken de vesayetin cenderesinde mücadele  ederken de darbecilere karşı direnirken de hep bu anlayışla hareket ettik.  Önümüze hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın, milli iradeyi üstün kılma  mücadelemizden taviz vermediğimiz gibi başlattığımız yatırımları, projeleri,  icraatları da en küçük bir kesintiye uğratmadık. Kuru kuruya demokratlık  yapmadık. Milletimize her alanda Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların  katbekat üstünde hizmetler getirerek bu mücadeleyi yürüttük.
 
Hamdolsun bu sayede 81 vilayetimizin tamamında eğitimden sağlığa,  ulaşımdan enerjiye, spordan toplu konuta her alanda yüzümüzü ağartan hizmetlere  imza attık. Ülkemizin bugünkü fiziki çehresinin sembolü olan eserlerin önemli bir  bölümünü biz inşa ettik. Bugün de her ay birkaç tane köprünün, yolun, barajın,  tesisin açılışını gerçekleştirerek hizmet siyasetimizi, eser siyasetimizi sürekli  bir adım öteye taşıyoruz. Sel gider kumu kalır, insan ölür eseri kalır. İnşallah  son nefesimize kadar milletimize eser bırakmak için çalışmayı sürdüreceğiz. AK  Parti teşkilatlarında görev alan her bir arkadaşımın da aynı şuurla gecesini  gündüzüne katarak çalışacağına inanıyorum."
 
Erdoğan, geçen 18 yılda Türkiye'nin demokratik ve  ekonomik kalkınması yolunda büyük mücadeleler, gayretler ve fedakarlıklar sonunda  elde ettikleri kazanımlara göz dikenlerin pervasızlıklarının giderek artığını  ifade etti.
 
Milletin bunların gerçek yüzünü,  gerçek niyetini ve geçmişte bu  ülkeye verdikleri zararları bildikleri için hiçbirine itibar etmediğini anlatan  Erdoğan, "Kendi partilerinin bünyesini örümcek ağı gibi saran taciz, tecavüz,  hırsızlık, arsızlık, ahlaksızlık işlerinin üzerini örterek güçlerini korumanın  peşinde olanları milletimiz çok iyi görüyor. CHP'nin başındaki zat, partisindeki  taciz ve tecavüz olaylarına tam 56 gündür sessiz. Niye konuşmuyor, neden bütün  bunlarla ilgili herhangi bir işlem yapmıyor? Şahsımıza ve partimize yönelik  saldırıların artmasının gerisindeki sebeplerden biri de işte ayyuka çıkan bu  kokuşmuşluğu gizleme gayretidir." diye konuştu.