Karamollaoğlu'ndan Davutoğlu ve Gül'e çağrı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti çalışmalarıyla ilgili duyumlar geldiğini belirterek, 'Yeni bir partiye ihtiyaç yok. Siyaseti Saadet Partisi’nde yapabilirler' dedi.

Karamollaoğlu'ndan Davutoğlu ve Gül'e çağrı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu dün gece Best FM’de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül’ün yeni parti girişimleriyle ilgili soru üzerine Karamollaoğlu, “Duyumları ben de alıyorum. Ancak, Türkiye’de siyasi bir boşluk yok. Yeni bir partiye ihtiyaç yok. Ben bunu daha önce de söyledim. Kendileri ile bu konuyu hiç konuşmadım. Ama çağrım yine aynıdır. Siyaseti Saadet Partisi’nde yapabilirler” dedi.

Erdoğan'a teşekkür etti

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben vatandaşıma 'terörist' diyecek kadar enayi miyim?" sözü ile ilgili, "Elhamdülillah ne güzel, iyi ki bunun farkına vardı. Bundan memnuniyet duyarız. Vatandaşına öyle dememeli hakikaten. Çünkü bugüne kadar oluşan olgu; kendi partileri ve Cumhur İttifakı'nın dışındaki partilere oy verenler, 'vatan haini, teröristler ile iş birliği yapan insanlar' olarak anlaşıldı. Teşekkür ediyorum" dedi.