Sakık'tan Erdoğan'a kritik çağrı

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık “Sandıklardan çıkan sonucu analiz ediyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Sakık'tan Erdoğan'a kritik çağrı

Türkiye’de geçekleştirilen 31 Mart yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından durum değerlendirmesi yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sandıklardan çıkan sonucu analiz ediyoruz” açıklaması yapmıştı.

Erdoğan’ın bu açıklaması sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, “Sandıklardan çıkan sonucu analiz ediyoruz” diyorsunuz. Analizleriniz sonucu 2 muhtarlı Vatan Partisini dahi değerlendirdiniz. Bayramlaşmanızı da yaptınız ne güzel. Şimdi bu bayram vaktinde kimsenin sormadığı o mühim soruyu soruyorum “sandıkta iradesini inatla, vazgeçmeden ortaya koyan milyonlarca Kürt için hangi analizi yapıp, değerlendirip, hangi sonuca vardınız?” ifadelerine yer verdi.

Sakık, “Savaşın iyisi, barışın kötüsü olmaz” dersiniz! Bu sorunun cevabı sizin, bizim tüm ülkenin geleceğini belirleyecek!” ifadelerini kullandı.