Viranşehirli gazeteci davet edildiği programda darp edildi

Urfa'nın Viranşehir İlçesinde davet edildiği programda darp edilen gazeteci Mehmet Karakeçili hastaneye kaldırıldı.

Viranşehirli gazeteci davet edildiği programda darp edildi

Olay dün gece Viranşehir Millet Bahçesinde yaşandı. Son kaymakamlar kararnamesi ile tayini çıkan Viranşehir İlçe Kaymakamı Önder Çengel'in onuruna verilen veda yemeğinde basın olarak davet edilen Mehmet Karakeçili  de katıldı.

Mehmet Karakeçili, yemekten sonra Millet Bahçesi'nden ayrılırken Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin yakın koruması ve akrabası olan İsmail Ekinci tarafından darp edildi. Saldırı Viranşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan gazeteci Mehmet Karakeçili, gerekli yasal süreç başlattığını açıkladı.

‘Yapılan haberden rahatsız olundu’

Gazeteci Mehmet Karakeçeli belediyenin, organize sanayi bölgesi ile ilgili kendisinin bir haberinden rahatsız olduğunu saldırının da bu nedenle gerçekleştiğini öne sürdü.

Karakeçeli’nin iddiasına göre belediye başkanı yerel gazetecileri arayarak "Siz yanlış haberler yazıyorsunuz. Bunlar iki arkadaşlar daha önce aralarında husumet vardı, o yüzden kavga yaşanmış" diyerek haber yapılmasını engelledi. Karakeçeli bu nedenle meslektaşlarından geçmiş olsun telefonu dahi almadığını iddia etti.

Gazeteci  Mehmet Karakeçili, "Gerek telefonla arayarak, SMS atarak ve sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten Herkese sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.