Demirtaş’tan Elazığ mesajı: Halkımız bu provokasyonlara alet olmayacak

HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyareti öncesi şehrin çeşitli noktalarına asılan afişlere ilişkin, “Her türlü ayrımcılığı ve provokasyonu yapmaktan çekinmiyorlar maalesef. Hemșehrilerim başta olmak üzere tüm halkımız sağ duyulu davranacak ve bu provokasyonlara alet olmayacak” dedi.

Demirtaş’tan Elazığ mesajı: Halkımız bu provokasyonlara alet olmayacak

Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından konuya dair açıklamada bulundu.

Demirtaş, "Halkın açlığı, yoksulluğu, işsizliği iktidarın umurunda değil. Onlar ballı maaşlarının, koltuklarının ve hesap verecekleri suçlarının telaşındalar. Bunun için de her türlü ayrımcılığı ve provokasyonu yapmaktan çekinmiyorlar maalesef. Ancak Elazığlı hemșehrilerim başta olmak üzere tüm halkımız sağ duyulu davranacak ve bu provokasyonlara asla alet olmayacaktır. Buradan memleketime, Elazığ'a özel selam ve sevgilerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ gezisi öncesinde Kılıçdaroğlu ve bazı CHP’li milletvekilleri ve yöneticilerinin söylediği iddia edilen sözlerinin yer aldığı afişler kentin çeşitli noktalarına asılmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun Demirtaş için “Şeref madalyası takacağım” dediği öne sürülmüştü.