AKP'li vekilden erken seçim sinyali: Önümüzde kısa bir süre var

Partisinin Edirne'de düzenlenen programda konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, hedeflerinin 2023 yılında Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı olarak seçtirmek olduğunu belirterek, “Erken seçimden falan bahsetmiyorum. Erken seçim de olabilir. Bizim, seçim diye bir derdimiz yok. Allah'a çok şükür bizim adayımız belli, çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

AKP'li vekilden erken seçim sinyali: Önümüzde kısa bir süre var

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Edirne'de, düzenlenen "Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı"nda konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, seçim hazırlıkları hakkında konuştu.

Mahalle başkanlarının, teşkilatın kılcal damarları olduğunu belirten Aksal, 2023'ün AK Parti için çok önemli olduğunu vurguladı.

Aksal, "İnşallah hepimizin hedefi, 2023 yılında Sayın Cumhurbaşkanı'mızı tekrar cumhurbaşkanı olarak seçtirmek. Onun için önümüzde kısa bir süre var. Erken seçimden falan bahsetmiyorum. Erken seçim de olabilir. Bizim, seçim diye bir derdimiz yok. Allah'a çok şükür bizim adayımız belli, çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Aksal, AK Parti kadrolarının sahada olduğunu, muhalefeti kastederek, “hala adayları olmayan, aday konusunda anlaşmayan partilerin erken seçim çağrıları yaptığını” söyledi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun da, mahalle teşkilatlarının AK Parti'nin asıl kahramanları olduğunu ifade etti.

Seçimlerde, seçmenin önüne iki sandık geleceğini dile getiren Ercoşkun, şu ifadeleri kullandı:

"İki sandık gelecek ve biz bir sandıkta milletvekillerimizi seçeceğiz en üst seviyede inşallah. Diğer sandıkta da Sayın Cumhurbaşkanı'mızı seçeceğiz ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızı seçerken yüzde elli artı bir oya ihtiyacımız var. Yüzde bir değil o, bir oy, bir kişi. O bir kişiyi işte sizin yapacağınız çalışmalar sağlayacak, sağlıyor zaten. Ama o bir kişiyi kazanmak veya baştan başlarsak o bir kişiyi kaybetmemek çok önemli. Kurulduğu günden bu yana bu davada bulunmuş hiçbir kardeşimizi kaybetme lüksümüz yok. Ve buna nasıl ilave yapabiliriz, dışarıdan nasıl kimleri getirebiliriz bu da ikinci vazifemiz işte bunu il başkanımızla, ilçe başkanlarımızla, kadın kolumuzla, gençlik kollarımızla bir bir ekleyeceğiz. O bir kişi çok önemli. O bir kişi işte bu hikayeyi yeniden yazmamıza vesile olacak."