Başkan Mesud Barzani’den yangında yaşamını yitirenler için taziye mesajı

Başkan Mesud Barzani, Irak’ın Zikar vilayetine bağlı Nasiriye kentinde Covid-19 hastalarının tedavi gördüğü İmam Hüseyin Hastanesi'nde çıkan yangında yaşamını yitirenler için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Mesud Barzani’den yangında yaşamını yitirenler için taziye mesajı

Başkan Mesud Barzani, Irak’ın Zikar vilayetine bağlı Nasiriye kentinde yeni tip coronavirüs (Covid-19) hastalarının tedavi gördüğü İmam Hüseyin Hastanesi'nde çıkan yangında yaşamını yitirenler için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Mesud Barzani, hastane yangınında yaşamını yitirenler için yayınladığı mesajında, “Nasiriye kentindeki El-Hüseyin Hastanesi’nde yaşanan yürek yakan yangın olayında yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum, kendimi onların acılarının ortağı olarak biliyorum” dedi.

“Yüce Allah’a bu olayın kurbanlarının ruhlarını cennetle sevindirmesi için dua ediyorum” diyen Başkan Barzani, yaralılar için de acil şifa dileğinde bulundu.

Başkan Barzani mesajını, “Doğrusu biz Allah’a aidiz ve kuşkusuz O’na döneceğiz” ayetiyle tamamladı.

Irak’ın Zikar vilayetine bağlı Nasiriye kentinde yeni tip coronavirüs (Covid-19) hastalarının tedavi gördüğü İmam Hüseyin Hastanesi'nde çıkan yangında şimdiye kadar 92 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.