Erdoğan: Ülkemizde He şey güllük gülistanlık değil ama sorunları en iyi biz çözeriz

Erdoğan, tarımda ve diğer alanlarda ülkenin rahat bir şekilde geleceğine bakabildiğini söylerken, "Bu demek değil ki ülkemizde hiçbir sorun yok, her şey güllük gülistanlık... Yok böyle bir şey. Tabii ki sıkıntılarımız da var. Ama bunların neler olduğunu da, hangi sebeplerden kaynaklandığını da, nasıl çözüleceğini de en iyi biz biliyoruz biz" ifadesini kullandı.

Erdoğan: Ülkemizde He şey güllük gülistanlık değil ama sorunları en iyi biz çözeriz
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.
 
Gündeme ilişkin konuşan Erdoğan’ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:
 
“Salgın döneminde ara vermek ya da canlı bağlantı ile yapmak zorunda kaldığımız il ziyaretlerimizi bir süre önce başlattık. Cumartesi günü Adana’nın misafiri olacağız. Çok sayıda eser ve hizmetin toplu açılışını yapacağız. Ayrıca gençlerimizle özel programlar tertip ediyoruz.
 
Birileri biz ne yaparsak yapalım felaket tellallığı yapmaktan geri durmuyor. Yıllardır aynı iftiraları söylemekten usanmayanların maskelerini her seferinde indirmek mecburiyetindeyiz. Hayatında uluslararası ilişkiler nasıl yönetilir bilmeyen bu çarpık zihniyetlerin sözlerinin kıymeti yoktur. Milletimize özellikle bu siyaset orta oyuncularının gerçek yüzlerini hatırlatmaktan geri durmayacağız.
 
“Ülkede hem CHP hem de ülke siyaseti açısından acilen müdahale edilmesi gereken bir durum olduğu açık”
 
Kılıçdaroğlu görüntülerden çok alınmış. Görüntülerdeki kişinin ben olduğumu söyleyerek rapor almam gerektiğini söylemiş. Aramızda doktor arkadaşlar varsa bu durumu açıklasın. Ülkede hem CHP hem de ülke siyaseti açısından acilen müdahale edilmesi gereken bir durum olduğu açıktır. Bize düşen Allah şifa versin demektir.
 
Bu zat önceki gün enerji fiyatlarını da diline dolamıştı. Dünyanın bir dört bir yanında enerji fiyatlarının 2 katından 5 katına arttığı dönemde biz vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz Bay Kemal… Sen nerede dolaştığının farkında değilsin. Adamlar şu anda benzin bulamıyor. Bunları görmüyor musun? Amerika başta olmak üzere Almanya, İngiltere akaryakıtta müflis durumda. Şimdi kamyon şoförü bile bulamıyorlar.
 
“He şey güllük gülistanlık değil, ancak sorunları en iyi biz biliyoruz, en iyi biz çözeriz”
 
Kendi aklınca şehitlerden gazilere her kesimi kışkırtmaya çalışan kişi, ülkemizde en çok destek verdiğimiz kişilerden olan çiftçilere de bulaşmış. Güya kendince tarım denklemi kuruyor. Söylediği şeyin bugünkü adımlardan geriye düşüreceğinden haberi yok. Söyledikleri şeylerin çocuğunun uygulanmakta olduğunu çiftçimiz zaten biliyor.
 
Elbette ülkemizde sorunlarımız, sıkıntılarımız var, her şey güllük gülistanlık değil. Ancak sorunları en iyi biz biliyoruz, en iyi biz çözeriz.
 
2023’te milletimizin teveccühüne bir kez daha nail olarak Mecliste ve Cumhurbaşkanlığında yeniden sorumluluk üstlenmeyi başaracağız.”