Fatih Portakal: Büyü bozuldu!

Fatih Portakal: Büyü bozuldu!

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından, "Seçimlerin 4,5 yıl sonra olacağını düşünüyor musunuz?" diye sordu. Kendi cevabını, "Ben düşünmüyorum" olarak açıklayan Portakal,  4 buçuk yıl sonra yapılacak olan seçim için "heyecanlı olur" dedi. 

25 yıldır iktidar tarafından yönetilen Ankara ve İstanbul bu seçimde kesin olmayan sonuçlara göre CHP geçti.

Portakal Twitter'dan şunları paylaştı: 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve un gidebileceği fikrine hiç hazırlıklı değildi: "0" ihtimal veriliyordu. Fikir gerçeğe döndü ve görünen tekrar nasıl alınabilir üzerine hesapların yapılıyor olması? Planlar ne bilmiyoruz? Ama hiçbir şeye de şaşırmam...

Kaynakların akıtıldığı Ankara ve İstanbul kaybedildi. Olamaz denen oldu, büyü bozuldu. AKP'nin önünde şimdi bozuk ekonomiyi düzeltmek var. Yaparsa ne ala, olmazsa diğer yerler de gider. Aşkiar. 4,5 yıl sonra ki seçim çok daha heyecanlı olur.

Ankara ve İstanbul muhalefete geçti. Görünen kaynaklar o kadar bol olmayacak. Çaresizlik çare ürettirecek belki de. Başarırlarsa ne ala, başaramazlarsa onlar da sorgulanacak. 4,5 yıl sonra seçimler heyecanlı olacak.

Şu an için söylenenlere bakmayın.
Sorum var: siz seçimlerin 4,5 yıl sonra olacağını düşünüyor musunuz? Ben düşünmüyorum.
Bunun kararını verecek olansa Cumhur İttifakı daha doğrusu zaman kollayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile adımları kestirilemeyen Devlet Bahçeli.