RedHack, kayyım belediyelerinin sitesini hackledi

RedHack, kayyım belediyelerinin sitesini hackledi

Redhack, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeciler Birliği'nin web sitesini hackledi.

Hacker grubu Redhack, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeciler Birliği’nin (GABB) web sitesini hacklediğini duyurdu. Hacklenen sitede şu ifadelere yer verildi:

“Bölge Halklarımıza Başta "Şahsım" Münir Karaloğlu olmak üzere tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeciler Birliği olarak bu zaman kadar bölge halklarına yapılan bütün haksızlık, hukuksuzluk ve zülüm için özür dilerim.

Anayasa tarafından koruma altına alınmış kişi hak ve hürriyetleri başta olmak üzere her yurttaşın barınma, sağlık, eğitim ve her türlü temel ihtiyaçlarını bulunmuş olduğu kentteki yetkili mevki-makamlarca (belediyeler ve kooperatifler) giderilmesi gerekirken, bizler tüm belediyeleri komple rant alanına çevirmiş bulunmaktayız. Siyasi iradeyi gasp eden yüzlerce belediyeye kayyım atayarak kentteki yandaşlarına peşkeş çeken AKİŞİT-MHP zihniyetine teslim olduğumuzu belirtmek isteriz. Sessizliğimizi Bozuyoruz

Mardin ve Urfa'da halklımıza DEDAŞ üzerinde yaşattığımız işkencenin insanı yaşam koşullarını ortadan kaldırmaya çalıştığımız, ekolojiye zarar verdiğimiz, doğayı komple bir bütünen talan ettiğimiz gerçekliğini göz önünde bulundurarak tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan bütün halklarımızın çeşitli vergilerden tutunda, elektrik, su ve yaşamsal bütün ihtiyaçları tarafımızca ödenmiş, borçları kapatılmıştır. Kimsenin hiçbir şekilde ücret ödemesini gerektiren bir durum yoktur.

Öncelikle GABB başkanı Münir Karaloğlu olmak üzere Urfa (SURUÇ’ta) AKP’nin besleme çeteleri YILDIZ ailesinin 3 ferdini katlettiği, SENYAŞAR ailesinin yanında olduğumuzu davanın takipçizi olduğumuzu yaşamsal, ekonomik, kültürel siyasal anlamda suruç belediyesinin üstüne ne düşüyorsa yapmasını ve yapacağını belirtmek isteriz. Şenyaşar ailesini yalnız değildir!” Bu zamana kadarki bölgede bizler eli ile işlenen bütün haksızlık, yolsuzluk, hukuksuzluklardan kaynaklı istifa ediyorum. GABB Başkanı Münir Karoğlu. Tarafimızca Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliğine KAYYUM atanmıştır!"

 

(Mezopotamya)