AKP'li Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na: Ateşle oynuyorsun!

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik çağrısıyla ilgili olarak “Ateşle oynuyorsun şunu unutma biz tiyatro diye itibarsızlaştırmaya çalıştığın 15 Temmuz cehenneminden çıktık. Kimi tehdit ettiğine dikkat et” dedi.

AKP'li Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na: Ateşle oynuyorsun!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada son dönemdeki usulsüzlük iddialarıyla ilgili bürokratlara seslenmiş ve yasa dışı bir şey yapıyorlarsa bırakmaları çağrısında bulunmuştu:

“Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. Kamil akla gelmeniz için, Kılıçdaroğlu abinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır: 18 Ekim Pazartesi itibarıyla bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. 'Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı ne yaptırılıyorsa pazartesi itibarıyla durun. Bu illegal paralel sistemlerden elinizi eteğini çekin.”

“Kimi tehdit ettiğine dikkat et”

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal da Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Ünal,  paylaşımında Kılıçdaroğlu’ndan bürokratlardan elini çekmesini isteyerek şu paylaşımı yaptı:

"Bu çağrıyı 15 Temmuzdan önce yapsaydın karşılık bulabilirdi, çünkü ortaklarınızın bürokraside amirlerinden değil abilerinden emir alan paralel mahrem yapılanması çağrına cevap verebilirdi. Artık yoklar. Dostlarına da güvenme, onlara güvenenlerin akıbetini Afganistan’da gördük.

Bak bayım bu tür sufle tehditleri 11 yıldır yapıyorsun. Ateşle oynuyorsun şunu unutma biz tiyatro diye itibarsızlaştırmaya çalıştığın 15 Temmuz cehenneminden çıktık. Kimi tehdit ettiğine dikkat et. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin şerefli bürokratlarından elini çek."