Başından vurulmuştu: Savcı Sayan'ın yeğeni hayatını kaybetti

Düğünde rastgele ateşlenen bir silahtan çıkan kurşunla başından vurularak ağır yaralanan Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yeğeni 20 yaşındaki Ali Sayan, 25 gün sonra hayatını kaybetti.

Başından vurulmuştu: Savcı Sayan'ın yeğeni hayatını kaybetti

Ağrı’nın Tutak ilçesinde Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yeğeni 20 yaşındaki Ali Sayan düğünde başından vurulmuştu.

Ağır yaralanan Sayan, ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Burada tedaviye alınan Ali Sayan’ın Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevkine karar verilmiş, yaralı genç Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Ankara’ya götürülmüştü. Sayan burada hayatını kaybetti.

AA

Sayan, yeğeninin ölümünü Twitter’dan duyurarak şu ifadeleri kullandı:

“Katıldığı bir düğünde kafasına isabet eden bir maganda kurşunuyla ağır yaralanan 20 yaşındaki yeğenim Ali Sayan 25 gündür yaşam mücadelesi veriyordu.

Bugün Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazemizi yarın öğle namazını müteakip Ağrı/Tutak/Yukarı Kargalık köyümüzde defin edeceğiz. Taziyemiz köyde devam edecektir.

Acımız büyük. Güle güle canım yeğenim.

Hayatının baharında ve bizim baharımızda bizi bırakıp gittin. Seni unutmayacağız. Mekanın cennet olsun.

25 Günlük hastane sürecinde bizi bir an olsun yalnız bırakmayan başta Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere Ağrı ve Ankara Bilkent Şehir hastanesi sağlık emekçilerine ve bütün dostlara minnettarız.”