HAK-PAR ve PAK’tan Başkan Barzani’ye kutlama mesajı

HAK-PAR Başkanı Düzgün Kaplan ve PAK Başkanı Mustafa Özçelik, yeniden Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı seçilen Başkan Mesud Barzani’yi kutladı.

HAK-PAR ve PAK’tan Başkan Barzani’ye kutlama mesajı

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Düzgün Kaplan, Başkan Barzani’ye yönelik mesajında “Şêc Ahmet Barzani ve Ölümsüz Mele Mustafa Barzani’nin yukarı taşıdığı özgürlük bayrağını, daima onur ve başarıyla taşıdınız, her Kürt’ün kalbinde yer sahibi oldunuz” ifadelerini kullandı.

HAK-PAR olarak Başkan Barzani’yi kutladıklarını belirten ve mesajında “KDP, ülkemizin güneyinin özgürlük mücadelesinde 76 yıllık bir tarihi geride bıraktı” diyen Kaplan, devamında “Halkımıza daha da fazla hizmet edeceğinize gönülden inanıyoruz” dedi.

Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) Başkanı Mustafa Özçelik de mesajında KDP 14’üncü Kongresi’nin önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Özçelik, “KDP’nin Kongresi başarıyla tamamlandı. Kongre sonuçlarının tüm KDP üye ve yöneticileri, Güney Kürdistan halkı için yeni bir bağlangıç olacaktır” dedi.

Özçelik devamında “Kürt ve Kürdistan sorununun Kuzey, Batı ve Doğu Kürdistan’da barışçıl, siyasi ve diyalogla çözülmesi için KDP Kongresi’nin önemli bir rol oynayacağı inancındayız. PAK olarak yeniden seçildiği için Başkan Barzani’yi, Başkan Barzani’nin Yardımcıları Neçirvan Barzani’yi ve Mesrur Barzani’yi kutlarız” dedi. /Rudaw