Lübnanlı yıldız: Kürtler ve Kürdistan bölgede gurur kaynağı

Ünlü Lübnanlı şarkıcı Rola Said, Kürdistan'ı bir kez daha ziyaret etmek istediğini ifade ederek, "Kürtçe şarkı söyleyemeye hazırım” dedi.

Lübnanlı yıldız: Kürtler ve Kürdistan bölgede gurur kaynağı

Rûdaw'a konuşan Rola Said, Kürtler ve Kürdistan'ın adının bölgede gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Kürtçe şarkı söylemeye hazırım” ifadesini kullandı.

Kürdistan'ı bir kere daha ziyaret etmek istediğini dile getiren Lübnanlı yıldız, "Onları seviyorum ve öpüyorum. Rûdaw aracılığıyla Kürdistan halkına selamlarımı iletiyorum” diye belirtti.

Yılbaşı gecesi Süleymaniye'de verdiği konserde iyi para kazandığı yönündeki söylentilere ilişkin Rola Said, Süleymaniye'de aldığı paranın Beyrut'teki konserlerden çok daha az olduğunu söyledi.

Çocukluğunda kötü bir hayat yaşadığını dile getirerek, "Çocukluk hayatım çok zordu. Çok kötü bir hayatım oldu. Bugüne gelene kadar çok farklı deneyimler yaşadım. Bana karşı çok haksızlık yapıldı. Beni gadre uğrattılar. Allah affetsinler” diye konuştu.

Lübnanlı şarkıcı, "Neden evlenmiyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

"İyi birisi buyursun gelsin (gülerek). Henüz kısmet olmadı. Evlilik için yaşımın uygun olduğunu düşünüyorum. Uygun ve iyi birisiyle tanışmayı bekliyorum. Evlilik öyle kolay değil. Şartlarım ağır değil. Ancak beni seven ve sanatımı anlayan biri olmalı. Bana karşı saygı göstermeli ve onunla emniyette olduğumu hissetmem lazım.”