MHP İl Başkanı, Hitler’in ‘Atatürk' montajlı fotoğrafını Bahçeli’ye hediye etti

MHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz gün MHP İl başkanlığı görevine atanan Cüneyt Tosuner, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ziyaretinde hediye ettiği Atatürk’ün kurt ile birlikte çekilmiş fotoğrafın aslının Nazi Almanyası‘nın lideri Adolf Hitler’e ait olduğu ortaya çıktı.

MHP İl Başkanı, Hitler’in ‘Atatürk' montajlı fotoğrafını Bahçeli’ye hediye etti

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi üzerine bu göreve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayı ile yeni il başkanı olarak Cüneyt Tosuner atandı.

MHP İl Başkanlığına yeni atanan Cüneyt Tosuner, kendi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin takdiri ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bildirimiyle MHP Manisa İl Başkanı olarak atandığını duyurdu.

MHP'li Tosuner sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada atamasıyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın’ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.”

Ajanslar

Bahçeli’ye hediye ettiği Atatürk fotoğrafı dikkat çekti

Sözcü’nün aktardığına göre MHP İl Başkanlığı görevine atanan Cüneyt Tosuner, atamasıyla ilgili yaptığı sosyal medya duyurusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye gerçekleştirdiği ziyaretten bir fotoğrafa da yer verdi.

Ziyaretle ilgili fotoğrafta MHP'li Tosuner'in Devlet Bahçeli'ye hediye ettiği, üzerinde kurtla birlikte Atatürk'ün bulunduğu çerçeveli fotoğraf dikkati çekti.

Fotoğrafın Adolf Hitler'e ait olduğu ortaya çıktı

MHP'li Tosuner'in paylaştığı hediye ettiği fotoğraf dikkatli incelendiğinde montajlı olduğu ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz yıllarda da gündeme gelen ve sosyal medyada tartışmalara neden olan fotoğrafın aslının Nazi Almanyası lideri Adolf Hitler'e ait olduğu ve Atatürk'ün fotoğrafa daha sonradan montaj yapılarak yerleştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Ajanslar