Mossad'dan İran'a tehdit: Tahran'ın kalbini vurmaya hazırız

Mossad Başkanı David Barnea, Reichman Üniversitesi'nde düzenlenen bir güvenlik konferansında İran'dan gelen tehditlere yönelik açıklamalar yaptı.

Mossad'dan İran'a tehdit: Tahran'ın kalbini vurmaya hazırız

İsrail dış istihbarat servisi Mossad Başkanı David Barnea, dünya genelinde 20'den fazla Yahudi hedefi vurma girişiminin faillerini bulmak için 'Tahran'ın kalbine' saldırmaya hazır olduklarını söyledi. 

Dış istihbarat servisi Mossad Başkanı David Barnea, Reichman Üniversitesi'nde düzenlenen bir güvenlik konferansında İran'dan gelen tehditlere yönelik açıklamalar yaptı.

İsrail ve müttefiklerinin geçtiğimiz yıl Avrupa, Afrika, Güneydoğu Asya ve Güney Amerika'da 27 saldırıyı önlediğini söyleyen Barnea, "Bu komplolar İran tarafından planlandı ve yönetildi. Bu konuştuğumuz anda bile yeni saldırılar düzenlemeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

"Mesajımız yüksek, net ve kararlı" diyen Barnea, “Saldırı ekipleri göndermeye karar verenler, kusura bakmayın. Emin olun size ulaşacağız ve herkesin göreceği şekilde adalet yerini bulacak. Bu geçmişte kanıtlandı ve gelecekte bunu bir sonraki seviyeye yükselteceğiz” sözlerini kullandı.

İsrail'in komplolara karışan ajanların yanı sıra onları gönderen komutanların da peşine düşeceğini söyleyen Barnea, "Bunların hesabı İran'ın derinliklerinde, Tahran'ın kalbinde sorulacaktır" dedi.