Neçirvan Barzani: Birlik ve beraber olursak başarılı oluruz

Neçirvan Barzani: Birlik ve beraber olursak başarılı oluruz

 Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, birlikte yaşam çerçevesinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Şehit yakınları ve kahraman Peşmergeler başta olmak üzere, Kürdistan, Irak ve dünyadaki tüm Müslümanları kutluyorum” diyen Neçirvan Barzani, Kürdistan Bölgesi’nin hassas bir süreçten geçtiğini ve bu sürecin tüm bileşenlerin desteğiyle aşıbilabileceğini belirtti.

Ramazan Bayramı’nın Kürdistan Bölgesi’ndeki birlikte yaşam, hoşgörü, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine vesile olmasını dilediğini belirten Neçirvan Barzani, “Daha önceki kriz dönemlerinde olduğu gibi ancak birlik ve beraberlik içerisinde bir mücadeleyle başarılı olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Kürdistan Bölgesi’nin de bölge dünya ülkeleri gibi zorlu bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Neçirvan Barzani, “Kürdistan Bölgesi Başkanlığı olarak, tüm siyasi taraflar, dinsel, etnik ve kültürel bileşenlerin desteğiyle sorunların çözümü ve vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirilmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kürdistan Bölgesi Başkanı mesajında ayrıca, vatandaşlara alınan sağlık tedbirlerine uymaya devam etmeleri çağrısında bulundu.