Özdağ'dan Soylu'ya: İkimizden biri ölene kadar bu iş sürecek

Türkiye’deki bütün göçmenleri geri göndereceğini iddia eden ve göçmen karşıtı fikirleriyle öne çıkan milliyetçi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan polemik bugün de devam etti.

Özdağ'dan Soylu'ya: İkimizden biri ölene kadar bu iş sürecek

İçişleri Bakanlığı’nın önüne Bakan Soylu ile “hesaplaşmaya” giden Ümit Özdağ, “Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek" dedi.

Dün katılığı bir TV yayınında kendisine "Soros çocuğu" diyen Soylu'ya "Erkeksen oraya gel" diyerek saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı önüne gideceğini duyuran Ümit Özdağ, polis tarafından durduruldu.

Bulunduğu yerde açıklama yapmak zorunda kalan Özdağ, Bakan Soylu'ya seslenerek, "Bu görevin bittiği zaman tutuklanacaksın, sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek" dedi.

Ümit Özdağ şöyle devam etti:

"Senden korkan senin gibi olsun, sen kriminal bir adamsın. Bu görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın kardeşim. Bunun sen de farkındasın. Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Bundan sonra seninle Süleyman bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin milletin önünde ya da bu kavga sonuna kadar devam eder. Ama provokasyonları hiç deneme, her provokasyon girişimini ağzından içeri tıkarım senin."