Ahmet Hakan'dan seviyesiz Öcalan yorumu: 'Seni ipleyen kaldı mı?'

Ahmet Hakan'dan seviyesiz Öcalan yorumu: 'Seni ipleyen kaldı mı?'

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan köşesinde, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları aracılığıyla paylaştığı "Ben çözerim" mesajını yorumladı.

Belli bir kıblesi olmayan, rüzgara göre yönünü değiştiren kah iktidarın yanında, kah karşısında saf tutan Ahmet Hakan'ın Öcalan ile ilgili yazısı sosyal medyada günün konuşulan konularından biri oldu.

Ahmet Hakan'ın Öcalan'ın kimse tarafından dikkate alınmadığını, mesajlarının umursanmadığını vurguladığı yazısının ilgili bölümü:

Abdullah Öcalan, avukatları aracılığıyla verdiği son mesajlarda... “Bir haftada çatışmaları bitiririm” demiş. “Ben çözerim, kendime güveniyorum” demiş. “Çözüm için hazırım” demiş.

İyi de Abdullah Öcalan! Seni takan, ipleyen kaldı mı yahu!

En son İstanbul seçiminde... “Tarafsız kalın... Olaylara karışmayın... CHP’nin peşinden gitmeyin...” diye kestiğin raconu... Sezai Temelli de iplemedi, Pervin Buldan da... Kandil’deki baronların da takmadı, Selahattin Demirtaş da... Hepsini geçtim... “Aman lafı yerde kalmasın, aman ezdirmeyelim, aman karizmasını çizdirmeyelim” falan diyen bile çıkmadı.

Karizman öyle bir çizildi ki... Bir karizma ancak bu kadar çizilebilirdi. Dımdızlak kalıverdin ortalıkta.

 “Ben çözerim, kendime güveniyorum” demişsin ya... Sen bu saatten sonra çözsen çözsen... Ancak Posta gazetesinin bulmaca ekini çözersin Abdullah Öcalan.