AK Parti'den Özel-Erdoğan görüşmesine dair açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile arasında yapılacak olan görüşmeye dair değerlendirmede bulundu.

AK Parti'den Özel-Erdoğan görüşmesine dair açıklama

Kanal 7'de yayınlanan bir programda konuşan Leyla Şahin Usta, görüşmenin tarihine dair kesin bir bilgi olmadığını belirterek, "Görüşmenin ne zaman olacağı konusunda tam bir bilgi yok. Bu hafta ya da diğer hafta için özel kalemler çalışacak diye konuşuldu. Muhtemelen Beştepe'de olacak. Hiç konuşulmaması anormaldi. Kılıçdaroğlu'nun Özel'in görüşme talebi sonrası 'Müzakere edilmez, mücadele edilir açıklaması bu sorunun nereden kaynaklandığını gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Görüşmenin gündem başlıkları hakkında da bilgi veren Leyla Şahin Usta şöyle devam etti:

“İlk görüşme karar değil, müzakerelerin başlaması ve devam etmesi açısından bir adımdır. Özgür Özel kendi önceki Genel Başkanları ve kendi parti ekipleriyle konuşarak gündemleri getireceğini söylüyor. En başta ekonomi olacak sanırım, kendisi de söylüyor. Bunlar bizim de ana gündemimiz. Ülkenin bu sorunlarının çözülmesi için 'konuşalım' demek güzel bir şey."