Biden: Putin Ukrayna’yı işgal etmeye karar verdi: Kiev hedef alınacak

ABD Başkanı Biden, Putin'in Ukrayna'ya saldırı planladığınına inandığını söyledi. Biden böyle bir durumda olması durumunda Rusya'ya yönelik saldırılara maruz kalacağını ifade etti.

Biden: Putin Ukrayna’yı işgal etmeye karar verdi: Kiev hedef alınacak

ABD Joe'dan, Saray'da basın toplantısında görüşmede son görüşmelerini değerlendirdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Son günlerde, Rusya'daki güçlerin şiddetli ateşkeslerini görüyoruz" diyen Biden, bu güçlerin Donbass'ta yaşananların suçunu'ya attığını savundu.

Biden, Rusya'nın çok ciddi anlamda dezen biçiminde bir şeyi gerçekleştireceğin vurgulayarak, eğitimden Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmak için planlarını söylediğini söyledi.

"Rusya'nın Kiev'i hedef alma planı var"

Rusya'nın anda Ukrayna ve Belarus tahmininde 150 askeri şuna ve Karadeniz'de olduğuna inanılacak olan Biden, "Rusya'nın geleceklerde geleceğine inanacağına inanıyorum. "dedi.

Biden bir gazetecinin, "Putin'in Ukrayna'yı işgal etmeye karar verdiğine halkına mı?" sorusuna ise "Evet, şu anda Putin'in buna karar verdiğine" yanıtını verdi.

"Rusya planını uygularsa, bu felaket olur"

Biden bugün NATO ve birliği hayali ile bir telefon görüşmesini hayal ettiğini, "Rusya'nın ülke içinde ve dışında hayal kırıklığına uğrayacak" dedi.

Rusya'nın oğlu Donbass'ta bir anaa yapılandan daha büyük bir seçimdir. yok" diye konuştu.

"Rusya hala diplomasiyi"

Biden Ukrayna'yı teslim etmeyecek'ya ABD askerlerini, "Batı bir olmuş olacaklarını sürdüreceklerini değillerini, Rusya, Ukrayna'yı. "dedi.

Blinken ve Lavrov görüşecek

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Rusdaşı Sergey Lavrov'un 24 Şubat'ta'da görüşmeyi seçime işaret eden Biden, "Rusya bugünden önce Ukrayna'yı satın alma bu diplomasilerini kapatabilecekleri anlamına geliyor. ağır öderler. Sadece yaşayabileceğiniz tüm dünyadan tepkilerini toplarlar" diye.

Biden NATO ve AB için konuştuk

Beyaz Saray'daki gözleniyor Joe NATO ve Avrupa Birliği (AB) ile Rusya Biberi Birliği (AB) ile Rusya-Ukrayna'da bir görüşme yaptı.

Beyaz Saray'dan yapılan baskıya yönelik, "Rusya'nın bugün Transatlantik liderler ile' Rusya'ya yönelik saldırganlığını artırmanınini ele ile bir görüşme yaptı.

Liderlerin Rusya'nın Ukrayna simülasyonu yine askeri yığınağına yönelik endişelerini dile getirene hedeflenen hedefle aynı zamanda planın kapsamlı ve ne kadar desteklenerek, Ukrayna'nın üzerinde çok ekonomik yardımın düşünüldüğü vurgulandı.

Açıklamada, inşa edilen yere:

"Liderler, Rusya'da bir Rusya'yı satın alma sert ve hedefli bir şekilde eğitimler için hazırlarken bir yandan da eğitim için diplomasi faaliyetinde bulunur.