Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Demirtaş' tepkisi

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, ''Ana muhalefetin başı ne diyor? 'Demirtaşı çıkaracağız.' Diyarbakır'da 251 yavrumuzun ölümüne neden olan bu değil mi? Sen nasıl böyle birisini dışarı çıkarmaktan yana adım atarsın?'' ifadeleriyle Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Demirtaş' tepkisi
Foto:AA

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “Demirtaş” üzerinden yüklendi. Erdoğan, "Sen nasıl hala dışarı çıkarmaktan yana adımını atarsın" şeklinde Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu:

Kılıçdaroğlu'na Demirtaş tepkisi

‘’Normal şartlarda bu partiyi, terör örgütüyle arasına mesafe koymaya davet etmesi gereken CHP'nin aynı noktaya yönelmesi demokrasimiz için endişe verici. Parlamentoda ziyaret eden ana muhalefet partisi değil mi? Onlarla gizli kapılar arasında neleri görüştü, neleri vadetti, nelerin pazarlığını yaptı…

Ana muhalefetin başı ne diyor, 'Demirtaş'ı çıkaracağız' diyor. Diyarbakır'da 251 yavrumuzun ölümüne neden olan bu değil mi? Onların ölümüne sebep olan, ülkemizin bunu kalkıp da içeri alması karşısında sen nasıl hala dışarı çıkarmaktan yana adımını atarsın...”