İmamoğlu: '7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu dijital bir platformda yayın yapan, Mevzular Açık Mikrofon'da izleyiciyle DEM Parti üzerinden diyaloğu gündem oldu.

İmamoğlu: '7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?'

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu dijital bir platformda yayın yapan Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel serisinin tanıtımı yayımlandı. Programda sorulan sorular ve İmamoğlu'nun yanıtları kısa sürede gündem oldu. Bir izleyici ile İmamoğlu arasında geçen 'terörist' diyaloğu fragmanın en çok dikkat çekenlerindendi.

'7-8 milyonu terörist ilan edeceksiniz'

Bir izleyici, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'yle (DEM Parti) ilgili eleştirilerde bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun "DEM Parti'ye oy veren 7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?" diye sorması üzerine seyirci "Evet" diye yanıtladı.

Bunun üzerine İmamoğlu "7-8 milyonu terörist ilan edeceksiniz" dedi, seyirci ise "Ben karşıyım" karşılığını verdi. İmamoğlu'nun "Adalet sisteminin yerine kendinizi koyarak 7-8 milyon insanı terörist ilan etmek AK Parti'nin getirdiği anlayış" sözleri ise salonda alkış aldı.