Kılıçdaroğlu: Bana yönelik tehditler var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bana yönelik tehditler var. Hiç ama hiç umurumda değil. En büyük güvencem, bu ülkenin saygıdeğer insanlarıdır" dedi.

Kılıçdaroğlu: Bana yönelik tehditler var

Muğla'ya bir dizi ziyaret için giden CHP Genel Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Temel Atma ve Toplu Açılış Programı'na katıldı.

Burada bir konuşma yapan CHP Lideri, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

DHA’nın aktardığına göre kendisine yönelik tehditler olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, " Yönetimin her aşamasında vatandaşa hesap vermek istiyoruz. Son zamanlarda siyasette sertleşme var. Bana yönelik tehditler var. Hiç ama hiç umurumda değil. Benim en büyük güvencem, bu ülkenin saygıdeğer insanlarıdır. Ben hiçbir ayrım yapmadan insanlara hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.

“Bu ülkenin topraklarına yabancı postallar bassın istemem”

Irak ve Suriye’ye asker gönderilmesi tezkeresine ret oyu vermeleri üzerine kendilerine yöneltilen suçlamalara cevap veren Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terörle mücadele edilecekse, bu ülkenin saygıdeğer polisleri, şanlı şerefli askerleri yapar. Yabancı askerler gelecek, Türkiye'de terörle mücadele edecek bana da 'Buna evet de' diyorlar. 'Evet' dersek Cumhuriyet'e ihanet etmiş oluruz. Bu ülkenin topraklarına yabancı postallar bassın istemem. Yarın sandık gelecek sandığa gideceksiniz. Hep beraber Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında Cumhuriyet'imizi gerçek anlamda demokrasiyle taçlandıracağız. Ne yaparlarsa yapsınlar, feriştahları gelse inandığım yoldan beni geri döndüremezler. Ben bu ülkeye hizmet etmeye and içmiş bir kişiyim. Sarayda oturan şahıs 'Çok büyük sıkıntılar var biliyorum az kaldı' demiş. Çok doğru söylüyor. Evet az kaldı, çok yakında hep beraber yolcu edeceğiz."