MHP'li Celal Adan: HÜDA PAR'la ne görüşürüz ne beraber oluruz

MHP'li Celal Adan, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'nda yer almadığını belirterek "HÜDA PAR'la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz" dedi.

MHP'li Celal Adan: HÜDA PAR'la ne görüşürüz ne beraber oluruz

Habertürk Televizyonu'nda katıldığı "Seçim Özel" programında, HÜDA PAR’lıların AK Parti listelerinden aday olduklarını söyleyen MHP'li TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili adayı Celal Adan, HÜDA PAP-Cumhur İttifakı iş birliği ile ilgili soruya verdiği yanıtta şunları kaydetti:

“Cumhur İttifakı'yla ilgisi yok HÜDA PAR'ın. HÜDA PAR'ın adayları AK Parti'den milletvekili adayı, ittifakın içinde değil. Bizden buradan bir şey çıkmaz, HÜDA PAR'la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz. Aday olarak gösteriliyorlar, onlar da teröre karşıyız diyorlar, birtakım şeyler söylüyorlar, bir ittifak değil. AK Parti listelerinden milletvekili adayları.”

“MHP sokakta anketleri darmadağın ediyor” diyen Celal Adan, “Türkiye'deki firmaların tamamı için söylüyorum: MHP'den özür dilemek, kendi faaliyetleriyle de yüzleşmek mecburiyetindedir. 2018 yılı itibariyle MHP ile ilgili tamamı yanılmıştır” şeklinde konuştu.

Mitinglerini deprem sebebiyle durdurduklarını dile getiren Adan, “Türkiye'nin belli yerlerinde mitinglerimizi yaptık. Bu süreçte deprem olayı ortaya çıkınca mitinglerimizi durdurduk. MHP uzun süredir milletimizle kucaklaşmaya başlatmış olan bir hareket” dedi.