Muharrem İnce Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilme şartını açıkladı!

Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilme şartını, “Davutoğlu ve Babacan'ı kenara çeksin, kayıtsız destek oluyorum. Hiçbir şey istemiyorum” diyerek açıkladı.

Muharrem İnce Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilme şartını açıkladı!

Sözcü TV’deki bir programa konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na destek verme şartıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Çözümü söylüyorum: Yüzde 1 oyu yok bunları.  At ikisini kenara, kayıtsız destek olacağım. Söz, gelsin hadi. Davutoğlu ve Babacan'ı kenara çeksin, kayıtsız destek oluyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyorum, bakanlık istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Ben memleket istiyorum memleket. At onları kenara destekleyeceğim, hadi buyur.”

“Onları da yargılayacağız”

İnce, “Bunu neden daha önce dile getirmediniz?” sorusuna ise “Zamanımız bol, 10 gün var. Destekleyeceğim, at ikisini kenara. Olmaz onlarla, onları da yargılayacağız. Öyle yok, Yüksek Divan’a gidecekler. Var mı bundan güzel teklif?” diyerek cevap verdi.