AmedSpor Tur Atladı

Yükselme maçlarında sahasında ağırladığı Sivas Belediye Spor ile 0-0 berabere kalan Amed Spor bir üst tura çıktı.

AmedSpor Tur Atladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta grubu 2'nci sırada tamamlayarak play-off maçlarına kalan Amed Sportif, evinde konuk ettiği, Sivas Belediyespor’la berabere kalarak yarı finale yükseldi.  

Amedspor TFF 2. Lig Beyaz Grup Çeyrek Final Play-Off ikinci maçında Sivas Belediyespor ile 1-1'lik ilk maçın rövanşında 0-0 berabere kalarak yarı finale yükseldi. Geçtiğimiz hafta Sivas Belediyespor ile deplasmanda oynanan Play-Off’un ilk maçında 1-1’lik avantajlı skor ile dönen Amedspor, Diyarbakır’da oynanan rövanş maçında beraberlik ile Play-Off’tan çıkma şansını arttırdı. Elde ettiği birçok pozisyonda gol şansını yakalayamayan Amedspor, ilk maçın gollü beraberlikle sonuçlanmasından dolayı bir üst tura çıkarak Erzurumspor karşılaşmasıyla final için mücadele edecek. 

İlk maçta olduğu gibi dünkü maçta da Sivas Belediye Sporlu futbolcuların futboldan çok rakibine yönelik oyununa sahne olan maçta 12'si sarı, 2'si kırmızı toplam 14 kart çıktı. Amedspor 4 sarı kart görürken, Sivas Belediyespor 8 sarı, 2 kırmızı kart gördü.