Bahçeli: Yeni bir sınır ötesi harekat mecbur hale gelmiştir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Yeni bir sınır ötesi harekat mecbur hale gelmiştir" açıklamasını yaptı.

Bahçeli: Yeni bir sınır ötesi harekat mecbur hale gelmiştir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis 'teki grup toplantısında yaptığı konuşmasında Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rojava Bölgesi'ne ilişkin operasyon açıklamasına dair değerlendirmede bulundu.
 
Bahçeli'nin konuşmasında; 
Yeni bir sınır ötesi harekat mecbur hale gelmiştir. ABD sözcülerinin son günlerde muhtemel askeri harekâttan söz edilmesinden sonra Türkiye'yi Ankara mutabakatına davet etmesi, şizofrenik bir saptırmadır, gerçekle bağdaşmamaktadır. Mutabakata kimin uymadığı ortadadır.
 
Tehdit nereden doğuyorsa, teröristler hunhar saldırılarını nerelerden ikmal ve takviye ediyorsa oralar meşru hedeftir, en başta Tel Rıfat ve Münbiç temizlenmelidir
 
Türkiye terörle mücadelesini icra ederken, CHP Genel Başkanı'nın Van'daki konuşması terörizme uzatılmış zeytin dalıdır. Kılıçdaroğlu, "Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız, bize katılın" dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, şu gerçeği kafana sokacağım. Sen inkar etsen de Demirtaş teröristtir, Türkiye düşmanıdır. Kavala Soros'çudur.
 
Sayın Kılıçdaroğlu, anlaşılan aklın başından gitmiş. Çok istekliysen, Demirtaş'ın hasretini çekiyorsan, 'Kavala olmadan yaşayamam' diyorsan, sonunda sen de kanun yoluyla onların koğuşundaki boş ranzaya sen de kapağı atarsın, duvara da halını asarsın.
Gülücükler saçarak bize el uzatan ve kolumuzu kesmek için fırsat kollayan terör kollayanlara tavizimiz yoktur.
 
Teröristlerin elindeki silahı veren de teröristtir. Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine itirazı boşa değildir. İsveç ve Finlandiya'nın,
 
Türkiye'yi ikna gayretleri boşa emektir. İsveç ve Finlandiya terörle arasına mesafe koymadan NATO'ya nasıl girecek?
 
İsveç ve Finlandiya kırmızı kart cezalısıdır. Bu cezanın kalkması için Türkiye'nin iade talebinde bulunduğu teröristler derhâl teslim edilmelidir.