Başkan Barzani: KDP geçmişte olduğu gibi bugün de Kürdistan milletinin meşru davasının savunucusu olmuştur

KDP’nin 77. kuruluş yıl dönümünde bir mesaj yayınlayan Başkan Mesud Barzani, “Parti ve Barzani'nin geçmişte izlediği yol, bugün ve gelecekte her zaman bir umut kaynağı, Kürdistan milletinin meşru davasının savunucusu olmuştur” dedi.

Başkan Barzani: KDP geçmişte olduğu gibi bugün de Kürdistan milletinin meşru davasının savunucusu olmuştur

Kürdistan Demokrat Partisi’nin (KDP) kuruluşunun yıl dönümü vesilesiyle KDP Genel Başkanı Mesud Barzani bir kutlama mesajı yayınladı.  

Başkan Barzani mesajında, partinin üyeleri, taraftarı, sempatizanları, Peşmerge, şehit aileleri ve Kürdistan halkını kutladı.

Barzani mesajında “En zor dönemlerde direnişçi bir ruhla Kürdistan milletinin davasının devamlılığının, azminin ve güçlenmesinin temeli olan tüm zamanlardaki mücadelesini ve fedakarlıklarını takdirle karşılıyorum” dedi.

“Parti ve Barzani'nin geçmişte izlediği yol, bugün ve gelecekte her zaman bir umut kaynağı, Kürdistan milletinin meşru davasının savunucusu olmuştur” diyen Başkan Mesud Barzani, KDP’nin üyeleri, yöneticileri ve tüm taraftarlarıyla Kürdistan halkının meşru davasının ve haklarının korunmasında üzerlerine düşen sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.