Kurtlar Vadisi'nin yıldız oyuncusu HDP'ye katıldı

HDP’nin dün yapılan Beşinci Olağan Kongresi’nde seçilen Danışma Kurulu’nda, tanınmış dizi oyuncusu Kerem Fırtına da yer aldı.

Kurtlar Vadisi'nin yıldız oyuncusu HDP'ye katıldı

Bir dönem “Kurtlar Vadisi” dizisinde rol alan Kerem Fırtına, son olarak HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'la çekilen fotoğrafını paylaşmıştı.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı “Eren Eylül” karakteriyle televizyon dünyasında tanınan Kerem Fırtına, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Girişimci Merkezi'nde düzenlenen "Diyarbakır Sinema Buluşması"na katılmıştı. Fırtına, burada Başak Demirtaş ile görüşmüştü.

Arduından Başak Demirtaş'la birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Fırtına, mesajına "Ne diyebilirim ki. Buluşmaların en kıymetlisi" notunu düşmüştü.

Kerem Fırtına kimdir?

Kerem Fırtına, 23 Eylül 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini İstanbul 'da tamamladı. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne girdi. Üniversiteden mezun olduktan sonra Şahika Tekand Studio Oyuncularından 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Bir süre radyo tiyatrosu yaptı. Daha sonra Kurtlar Vadisi dizisinde oynamaya başladı.

2000 yılında TRT'de yayanlanan “Martılar ve İstanbul” adlı TV filminde oynadı, ardından “Üvey Baba” dizisinin son bölümlerinde rol aldı. 2015 yılında reyting rekoru kıran Karadayı dizinde oynadığı "Savcı Adnan" rolüyle daha çok tanındı. Son olarak Kiralık Aşk dizisinde "İsmail " rolünü canlandırdı.