Mela Bextiyar: ihanetçiler YNK'yi felç etmiş durumda

YNK politbüro sorumlusu Mela Bextiyar, son süreçte yaşananların YNK içindeki komplocuların YNK iradesinden daha güçlü olduğu gerçeğini ortaya çıkardığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan YNKê Mela Bextiyar, "Gösterilerin sona erdiği görülüyor. YNK içindeki seçimlere yönelik Bağdat tarafından da kabul edilen muhalif bir grup kuruluyor" dedi.

Mela Bextiyar: ihanetçiler YNK'yi felç etmiş durumda

YNK politbüro sorumlusu Mela Bextiyar, son süreçte yaşananların YNK içindeki ihanetçiler komplocuların YNK iradesinden daha güçlü olduğu gerçeğini ortaya çıkardığını söyledi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan YNKê Mela Bextiyar, "Gösterilerin sona erdiği görülüyor. YNK içindeki seçimlere yönelik Bağdat tarafından da kabul edilen muhalif bir grup kuruluyor" dedi.
Mela Bextiyar, Kürdistan'da gelişen gösteriler ve sonrasına ilişkin de şu soruları sordu:
"Bir hükümet gösteriler konusunda çözüm üretmek için ne yapacak? Cevap, çözüm yok!. İki yakılan hizmet ve diğer kuruluşlarla milyonlarca zarar yaşandı. Acaba hükümet bunları araştırıyor mu? Cevap, çözüm beli değil! Hedefleri beli olan muhalif cephesine karşı YNK ve diğer kesimlerin tavrı nedir, ne yapıyor? Buda beli değil. Son 3 yıldır YNK içinde karar mekanizması felç olmuş durumdadır. Elleriyle şapkasını tutanlar acaba biliyorlar mı ki o rüzgâr şapkalarının da uçuracak?"
Cevaplarını bildiği bütün soruların tarihe not düşülmesi için söylediğine dikkat çeken Mela Bextiyar, fırsatçı ve komplocuların amaçlarına ulaşmaması için elinden geleni yaptığını ancak YNK iradesinin komploculara yenildiğini kaydetti.