Meral Akşener’in Bingöl ziyaretinde ‘şehit yakını’ tepki gösterdi

Bingöl gezisinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir kişi tarafından protesto edildi.

Meral Akşener’in Bingöl ziyaretinde ‘şehit yakını’ tepki gösterdi

Meral Akşener, Bingöl'de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle kente gelen Akşener, Genç Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu, sorun ve taleplerini dinledi, sohbet etti.

Ziyaretlerinde, 23 aydır esnafı gezdiğini, iktidar partisini yermediğini ve kendi partisinin de propagandasını yapmadığını dile getiren Akşener, seçim zamanı geldiğinde hangi parti ikna ederse esnafın o partiye oy vereceğini kaydetti.

Akşener'e bir kişi tepki gösterdi

Akşener'in esnaf ziyareti sırasında “şehit yakını” olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi.

AA’nın iddiasına göre polislerin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Polis ekiplerine Türkkan'ın kendisine küfrettiğini söyleyen tepkili vatandaş, polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Tepki gösteren kişi gözaltına alındı.

Programını sürdüren Akşener, temasları kapsamında Genç ilçesine geçerek Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.