Muşlu adam 'bu ülkede yaşanmaz' diyerek canlı yayında intihar etti

Muşlu adam 'bu ülkede yaşanmaz' diyerek canlı yayında intihar etti

Muş nüfusuna kayıtlı 39 yaşındaki Zeki Özer isimli genç adam sosyal medya hesabından canlı yayında 40 konuştuktan sonra kafasına sıkarak intihar etti.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki Zeki Özer isimli kişi, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında intihar etti.

Özer "Herkes hakkını helal etsin. Yarın cenazemde imam, hacı, hoca asla benim bedenime dokunmasınlar" dedikten sonra yanındaki tabancayı başına dayayıp ateşledi..

40 dakika boyunca yaptığı canlı yayında yakınları tarafından ikna edilmeye çalışılan Zeki Özer, “Yeryüzünün en ahlaksız insanın yönettiği ülkede yaşamaktan utanıyorum” diyerek yaşamına son verdi. 

Zeki Özer canlı yayında yaptığı konuşmada ülkede baskı ortamına değindi, üstündeki gömleği ve ceketi de çıkarıp ayrı bir köşeye koyarak, “Bir garibana verilsin” dedi.

Konuşmalarına Deniz Gezmiş, Mazlum Doğan’ı anarak başlayan Özer, “Herkes bizi biliyor siyasi bir kimliğimiz var. Devrimci bir ahlakımız var. Hiçbir zaman boyun eğmedik. Hatalarımız olabilir ama inandıklarımızdan vazgeçmedik. Nasıl ki Mazlum Diyarbakır’da eylemini yaptıysa, biz de devamını getireceğiz. Biz başkaldırırız, çünkü doğru olan budur. Ben 13 yıl boyunca mücadele ettim. Son cümlelerimi kullanırken şunu söyleyeyim; yeryüzünün en ahlaksız insanın yönettiği ülkede yaşamaktan utanıyorum. Bide onun Cumhurbaşkanı olduğundan utanıyorum. Ben nasıl olur bununla aynı dönemde yaşadım. Çok rahatsız olduk, polis, asker görmekten. Lütfen ama lütfen dinden Kuran'dan bahseden hiçbir sakallı ya da sofi cenazeme gelmesin” ifadelerini kullandı.