Özgür Özel’den ‘Demirtaş’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selahattin Demirtaş’ın 31 yerel seçimine bir kaç gün kala İstanbul’da AK Parti adayı Murat Kurum lehine “açıklama yapacağı” iddiası hakkında, “Ben böyle bir açıklama beklemiyorum açıkçası” dedi.

Özgür Özel’den ‘Demirtaş’ açıklaması

Katıldığı bir tv yayınında soruları cevaplayan Özgür Özel, Malatya, Giresun ve Kilis'e dikkat çekerek, “Orayı biz alacağız” dedi.

Özel, “Benim muhalefete muhalefet etme gibi bir amacım yok, partiler arası bir anlaşma olmaz ama seçmenin sandıkta bir vicdan ittifak olur. Yani seçmen göz göre göre AKP kazanacağına, burada kim doğruysa ben onu yapacağım diyebilir” diye konuştu.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın 31 yerel seçimine bir kaç gün kala İstanbul’da AK Parti adayı Murat Kurum lehine “açıklama yapacağı” iddiası hakkında da konuşan Özel, “Ben böyle bir açıklama beklemiyorum açıkçası” dedi.

Özel “Bu millet, birileri devlet gücünü kullanıp parmak salladığında bizim milletimiz buna karşı çıkıyor. çünkü hepimiz milli iradenin arkasında duruyoruz. Bu coğrafyada devletle millet yarıştığında hep millet kazandı” ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Özgür Özel İstanbul için de “İstanbul'da geçen seçimdeki farkın üzerine çıkacağız” değerlendirmesinde bulundu.