Şivan Perwer 50. Yıl konserlerine başlıyor

Şivan Perwer sanat yaşamının 50’nci yılı dolayısıyla dünya turnesine çıkacak. Sanatçı ilk konserini 70’inci yaş gününe gelen 23 Aralık günü Almanya’nın Duisburg şehrinde verecek.

Şivan Perwer 50. Yıl konserlerine başlıyor

Rûdaw TV’ye konuk olan ünlü Kürt sanatçı Şivan Perwer, 50 yıllık sanat öyküsünü anlattı.

Şivan Perwer, sanatının 50’inci yılını dünyanın değişik ülkelerinde düzenleyeceği konserlerle kutlayacak.

Şivan Perwer Uluslararası Kültür Enstitüsü tarafından düzenlenecek konserlerin ilki sanatçının 70’inci yaş gününe gelen 23 Aralık günü Almanya’nın Duisburg şehrinde düzenlenecek.

Şivan Perwer, konser programı ile ilgili “Almanya'dan başlayıp Hollanda, İngiltere, Fransa, Japonya ve dünyanın birçok ülkesini kapsayan bir konserler dizisi olacak. Gelecek yıl şubat ayında Erbil'de konser vereceğiz” bilgisini paylaştı.

Sanatçı bu konserlerinde 20'den fazla yeni şarkı hazırladığını ve ayrıca 50 yıllık sanat hayatında seslendirdiği şarkılarla da sanat geçmişine bir yolculuk yapacağını söyledi.

Şivan Perwer konserlerine katılmak isteyenler, sosyal medyada sanatçının resmi hesaplarından ayrıntılı bilgi edinebilir.

Bu Cuma saat 21:00’da Rûdaw TV’de  yayınlanacak olan programda sanatçı neden “Şivan Perwer” ismini tercih ettiğinden, uluslararası konserlerinden, Prenses Diana ve Whitney Houston ile yaptığı özel görüşmeden de bahsediyor.