TAK tehditlerde bulundu

TAK tehditlerde bulundu

PKK adına şehirlerde sansasyonel eylemler gerçekleştiren Kürdistan Özgürlük Şahinleri-TAK, Türkiye’deki tüm şehir ve metropollerin hedef alacaklarını duyurdu.

‘’Acımasız’’ olarak nitelendirdikleri Türkiye Cumhuriyeti kada ‘’acımasız’’ olacaklarını belirten TAK, şehirlerde her türlü sivil alanın hedef alınacağını, ''Türkiye’yi yatırım ve turizm için güvenli bir ülke sananları uyarıyoruz; TC’nin tüm şehirleri, megapol ve metropolleri, turistik alanları bizlerin savaş alanıdır ve eylemlerimiz geçmişten çok daha yoğun olacaktır'' sözleriyle açıkladı. Şehirlerdeki kalabalık kitleleri barındıran alanlar, siyasi, ekonomik, askeri ve turistik bölgelerde yoğunlaştırılacak eylemlerini ‘’intikam savaşı’’ olarak nitelendiren TAK açıklamasında, “Türkiye’yi yatırım ve turizm için güvenli bir ülke sananları uyarıyoruz; TC’nin tüm şehirleri, megapol ve metropolleri, turistik alanları bizlerin savaş alanıdır ve eylemlerimiz geçmişten çok daha yoğun olacaktır.” Denildi.

Şehirlerde yaşanacak eylemler ile ilgili olarak “Cehennem ateşlerini kentlerinde yakacak, tarihin seyrini değiştiren ve değiştirecek olan saldırı eylemlerimizle düşmanı yenilgi kaderiyle yüzleştireceğiz” denildi.

TAK’ın açıklamasında ayrıca Türkiye’deki şiddetin boyutunun PKK tarafından tırmandırılacağına yönelik, “Bu savaşın acımasızlık dozajını halkımıza saldıranlar belirledi. Biz de acımasız olacağız.” cümlesi de dikkat çekici