Van Gölü Canavarı 4'te 4 yaptı, gözünü zirveye dikti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor evinde Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Van Gölü Canavarı 4'te 4 yaptı, gözünü zirveye dikti

Van Atatürk Şehir Stadında oynanan karşılaşmada Vanspor, sahaya Nurullah Aslan, Burak Kavlak, Furkan Sakı, Ahmet Eren, Muhammed Gönülaçar, Şerif Doğan, Emre Oymak, Erdem Seçgin, Harun Kavaklıdere, Bahattin Berke Demircan ve Hasan Bilal onbiriyle çıktı.

Maça hızlı başlayan Serik Belediyespor, henüz 7’nci dakikada Emrah Tacir’in golüyle 1-0 öne geçti.

Vanspor, bu gole 36’ncı dakikada Hasan Bilal’in golüyle karşılık verdi. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda etkili oynayan taraf Vanspor Futbol Kulübü’ydü.

Ev sahibi ekip, 64’üncü dakikada Erdem Seçgin’in golüyle 2-1 öne geçti. Serik Belediyespor, çok adamla rakip yarı sahada gol aradığı anlarda savunmada ciddi açıklar verdi. Vanspor’da skoru belirleyen gol 88’inci dakikada Alpay Koçaklı ile geldi.

Mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca Serik Belediyespor, 22’nci hafta karşılaşmasından sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Vanspor ikinci sırada

Vanspor aldığı galibiyetle 43 puanla ikinci sıraya yükselirken, Serik Belediyespor aldığı mağlubiyetle 19 puanla on dördüncü sırada yer aldı.

Öte yandan AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu ve il başkanının da maçı ilk kez protokol tribününde izlediği ve bir kısım taraftarın da “Sahipsiz Memleket” sloganı attığı yerel medyaya yansıdı.

Vanspor, Serik Belediyespor galibiyeti ile birlikte son 4 haftanın tüm maçlarında galip ayrıldı ve 12 puan toplamış oldu.

Vanspor'un son 4 maçta aldığı sonuçlar

Van temsilcisi, 31 Ocak Çarşamba günü saat 12:00’da deplasmanda Kırşehirspor’a konuk olacak.