Dayak yiyeceğini anlayınca 'bunlar PKK'lı' demiş

Trabzon’da bir grup arasında çıkan tartışmada dövülen kişinin kendisine saldıran 4 kişi için ‘Bunlar PKK’li’ demesi üzerine linç girişiminin yaşandığı bildirildi. Dövülen kişinin laf attığı gruptan dayak yiyeceğini fark edince böyle dediği ve saldıran kişilerin PKK ile herhangi bir bağlantılarının olmadığı belirtildi.

Dayak yiyeceğini anlayınca 'bunlar PKK'lı' demiş

Trabzon’un Orhanhisar ilçesi Atatürk Alanı’nda meydana gelen olayda kimliği açıklanmayan kişi, eski eşinin bulunduğu aracı görünce eski eşine laf attı.

Bunun üzerine eski eşi ve iş arkadaşlarının içinde bulunduğu 3-4 kişilik grup, ellerinde kesici aletler ile araçtan inerek şahısla kavgaya tutuştu.

DHA’da yer alan habere göre, saldırıya uğrayan kişinin “Bunlar PKK'li” demesi üzerine olay büyüdü ve bölgede toplanan kalabalık, saldırganları linç etmek istedi.

PKK ile bir bağlantıları tespit edilmedi

Polisin araya girmesiyle gerginlik ve linç girişiminin güçlükle önlendiği bildirilirken gruptakilerin, farklı polis araçlarına bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Öte yandan Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucu söz konusu kişiler arasında kimsenin PKK ile bir bağlantısının olmadığı tespit edildi.