İlham Ehmed'ten Ayn İssa mesajı: Türkiye, Suriye'nin kuzeyini kademeli olarak ele geçirecek

Demokratik Suriye Meclisi (DSM) eşbaşkanı İlham Ehmed kişisel Twitter hesabından Türk Ordusu ve Türkiye destekli cihatçı örgütlerin Ayn Issa'ya yönelik saldırılarını görüntüleyen bir video eşliğinde bir mesaj paylaştı.

İlham Ehmed'ten Ayn İssa mesajı: Türkiye, Suriye'nin kuzeyini kademeli olarak ele geçirecek

Demokratik Suriye Meclisi (DSM) eşbaşkanı İlham Ehmed kişisel Twitter hesabından Türk Ordusu ve Türkiye destekli cihatçı örgütlerin Ayn Issa'ya yönelik saldırılarını görüntüleyen bir video eşliğinde mesaj paylaştı.

Ehmed, Suriye Milli Ordusu paralı askerlerinin Türkiye'nin sağladığı hava gücü desteğiyle bugün Ayn İssa ilçesine yönelik bir saldırı başlattıklarını dile getirdi.

Türkiye'nin tüm dünyaya Girê Spî (Tel Abyad) ile Serêkanîyê (Resulayn) bölgelerine yönelik saldırılarını sona erdirdiğini, Ayn İssa'ya yeni bir saldırı başlattığını duyurduğunu dile getiren Ehmed, bütün kuzeyin kademeli olarak Türkiye tarafından işgal edileceğine dikkat çekti.

SNA mercenaries forces supported by Turkish airpower started their operation today on the city of Ayn Issa. Turkey is telling the world that it ended the campaign against Tal Abyad and Ras Al Ayn to start new offensive again Ayn Eissa. Gradual occupation for the entire North.