MHP'li isimden Erdoğan'a: Serok Ahmet'i sahtekarlığın merkezine koydun. Kendi yediğin hurmaları da ifşa ettin

MHP'li isimden Erdoğan'a: Serok Ahmet'i sahtekarlığın merkezine koydun. Kendi yediğin hurmaları da ifşa ettin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek için "Halk Bankası'nı dolandırmaya çalışıyorlar" sözleriyle başlayan tartışma sürüyor. Bu iddianın yankıları devam ederken, konu ile ilgili MHP'den beklenmeyen bir çıkış geldi.

MHP'nin mevcut MYK üyesi İbrahim Çiftçi, Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlarda bulundu. Ancak daha sonra bunları sildi.

Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği cevap ve yaptığı mal varlığı araştırılmasına yönelik çağrı tartışmaya yeni bir boyut kazandırırken, Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'den de konu ile ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi.

Karar'da yer alan habere göre, MHP'nin mevcut MYK üyesi İbrahim Çiftçi, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert ifadelerle hedef alan paylaşımlarda bulundu.

Çiftçi, paylaşımlarında şunları dile getirdi:

"Şecaat arz eden Merd-i Kıpti kendisini ortaya koymaya başladı. Bugünün hasımları, dünün ihanet ortakları kirli çamaşırlarını dökerken kendilerini de göstermeye başladılar. Görebilenlere!"

"Serok Ahmet'i sahtekarlığın merkezine koyan RTE. Kendi yediği hurmaları da ifşa etmek mecburiyetinde kaldı. Cumhurbaşkanlığı mazbatasını geciktirip AKP Genel Başkanlığına A. Davutoğlu'nu seçtirirken bu hukuksuzluğun temelini kendisi atmadı mı?"