Nur Cemaati seçim kararını açıkladı: Erdoğan ve Erbakan'ı destekleyeceğiz

Nur Cemaati, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’nı ve Yeniden Refah Partisi’ni destekleyeceğini açıkladı.

Nur Cemaati seçim kararını açıkladı: Erdoğan ve Erbakan'ı destekleyeceğiz

Nur Cemaati'nden Yılmaz Bayramoğlu, 14 Mayıs 2023 seçimine ilişkin açıklamada bulundu.

Bayramoğlu, milletvekilliği seçiminde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ve cumhurbaşkanı adayı olarak da Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Bayramoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vatanımız için, milletimiz için çok büyük hizmetlerde bulundu. Risale-i Nur'ların Diyanet'te basılmasını sağladı. Ayasofya Camisi'ni açtı. Ancak daha hizmeti bitmedi. Bir dönem daha Cumhurbaşkanı olarak hizmet etmesini çok arzu ediyoruz. Bundan dolayı sayın Cumhurbaşkanımızı seçimlerde destekleyeceğiz. Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçeceğiz inşaallah" dedi.

Yılmaz Bayramoğlu, “Milletvekilliği seçimlerinde rahmetli babası gibi ferasetli davranan, Cumhurbaşkanımızın önünü açan, sayın Fatih Erbakan'ı destekliyorum. İnşallah Fatih Erbakan beyefendi Meclis'e girecek, büyük hizmetlerde bulunacak.Yılmaz Bayramoğlu, sözlerini şu temenni ile tamamladı: Bu seçimlerde inşaallah her evden hem Tayyip Erdoğan'a hem de Fatih Erbakan'a bir oy çıkacağını ümit ve arzu ediyorum” diye konuştu.